Καλώς ήρθατε

To Art Novalis έχει αδυναμία σε ότι αφορά τις τέχνες και τον πολιτισμό και αποτελεί... νέα σοδειά

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ένα νέο e-book με θέμα την περίεργη περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα



Είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος όλων των εποχών. Ο σημαντικότερος ίσως εφευρέτης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο λόγος του δονεί εγκεφαλικά κέντρα.

Έχει για εχθρούς του τις ισχυρότερες κλίκες του πλανήτη. Αυτός όμως θα καταφέρει να επικρατήσει δαμάζοντας τη δύναμη του Απολλώνιου φωτός.
Και να σπάσει τις αλυσίδες του Χρέους που κρατάνε σιδεροδέσμιο τον πλανήτη ολόκληρο. Γνωρίστε τον Αρτέμη Σώρρα. Τον άνθρωπο που πέρασε από την πλήρη αφάνεια μόλις σε μερικούς μήνες στη δημοσιότητα που του έδωσε η σχετική αδιαφάνεια των μεθόδων του.

Γνωρίστε την οργάνωσή του, την END, την End National Debt και τους υπερπατριώτες ομογενείς της που συστρατεύθηκαν για να σώσουν την χώρα τους στην ύστατη ώρα της. 
Στοιχειοθετημένο από την πρώτη ως την τελευταία του γραμμή και με πρόσβαση σε έγγραφα που παρουσίασε ο Αρτέμης Σώρρας σε πρώην και νυν συνεργάτες του, τα λεγόμενα «μαγικά ραβδάκια» του, το «Ο Μεσσίας με το άγγιγμα του Μίδα- η περίεργη περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα» είναι το απόλυτο βιβλίο αναφοράς για την υπόθεση Σώρρα


Εδώ το E-book